duminică, 16 septembrie 2012

Campania 13/2012 – Avon


Campania 13 incepe astazi si contine mai multe lansari interesante pentru noi ca reprezentanti, printre care, cea mai importanta si cu potential financiar mai mare, apa de toaleta Slip Into…Daring.
Astfel, dupa cum probabil stiti deja, daca veti avea in comenzile voastre 3 Slip Into…Daring o veti primi pe a 4-a gratuit, daca veti avea 6 veti primi 7 si in plus si, in plus, si o apa de parfum Rare Saphires, iar daca veti avea 8 Slip Into….Daring, ATENTIE, intr-o singura comanda, veti primi 9, apa de parfum Rare Saphires si 50% discount la cele 8 parfumuri comandate. Castigul vostru calculat la acest nivel poate ajunge la 466, 94 lei, o suma destul de frumusica cred eu.
O alta lansare este noua gama Color Trend. Este o imbunatatire a vechii game, atat in ambalaj cat si in formule. Mentionez aici ca aceasta gama este creata special pentru adolescente si pentru tenul acestora, si nu va functiona la fel de bine pentru persoane mature. Nu recomandati acestora produsele de la Color Trend, cel mai probabil nu le vor placea.
Si aceasta gama este promovata in aceasta campanie intrucat, la comandarea unui produs Color Trend sau a unui produs in valoare de 9,99 de lei, clientul primeste un bilet la tombola la care este pusa in joc o masina Ford Focus si 15 seturi de bijuterii din aur alb cu diamante. Mai multe astfel de produse comandate, mai multe bilete/sanse.
A treia lansare importanta in aceasta campanie este rujul Ultra Colour Rich Brilliance, ruj care contine o formula speciala ce il face sa se adapteze perfect tenului tau. Nuantele sunt delicate si purtabile, rujul cremos si hidratant, mostrele…la oferta. Astfel o singura mostra va va costa 0,70 lei, 9 mostre doar 4,50 lei. Profitati de mostre pentru ca ele conving clientul si, in plus, ne dau un aer profesionist care ne ajuta mereu sa vindem si sa castigam.
De asemeni, nu uitati ca, daca in campania 12 ati fost activi cu o comanda de minim 250 de lei, in aceasta campanie primiti setul aniversar de bijuterii daca plasati o comanda minima de 120 de lei.
Sa aveti o campanie parfumata si stralucitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu